Erfaren og miljørigtig autogenbrug

Bolbro Autogenbrug i Odense har i mere end tre årtier tilbudt autoophug og reservedele af høj kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1988, og den drives og ejes af Mikael Jørgensen. Som følge af vores mange års erfaring inden for autobranchen kan vi tilbyde vores kunder - private såvel som erhverv - den rigtige løsning, hvad enten det drejer sig om nye eller brugte reservedele til bilen eller miljøvenlig skrotning af din bil. 


Vi har specialiseret os i personbiler og reservedele, og derfor er du garanteret en ekspertviden på netop dette område. Vi køber biler gennem Danske Forsikringsselskaber, hvilket er din garanti for reservedele af høj kvalitet. 

Ansvarlig miljøpolitik

Det er vigtigt, at vi alle sammen gør, hvad vi kan, for at passe på miljøet. Derfor tager vi også hos Bolbro Autogenbrug ansvar og har fokus på at tilbyde miljørigtig autogenbrug og metalgenvinding. Du kan altså trygt stole på, at vi skrotter din bil så miljøvenligt som muligt. 


Vi er stolte af at være ISO certificerede hos Bureau Veritas. Vores ISO 14001-certificering er din garanti for, at vi overholder lovgivningens krav om forsvarlig miljøbehandling af biler. I den forbindelse koncentrerer vi os om miljørigtig autogenbrug og metalgenvinding, hvilket konkret betyder: 

  • At emnerne modtages korrekt så der sikres, at der ikke forekommer spild og nedsivning.

  • At emnerne miljøbehandles korrekt til fastlagte procedurer.

  • At affald håndteres og bortskaffes korrekt i henhold til fastlagte procedurer.

  • At der inden for økonomisk bæredygtige rammer søges opnået størst mulig reservedelsgenbrug (som f.eks. genbrug af motor, dører og lygter).

  • At der signaleres ordnede forhold overfor kunder, miljømyndigheder og virksomhedens øvrige interessenter.