skrotning af biler

66 16 89 70

Miljørigtig skrotning af bil

Har du en gammel bil, du gerne vil nemt og hurtigt af med, så kan Bolbro Autogenbrug hjælpe. Når du sælger din bil til skrot hos os, kan du med grøn samvittighed læne dig tilbage, velvidende om at vi skrotter bilen på den mest miljørigtige måde. Vi modtager både skrotbiler på adressen og tilbyder også afhentning, hvis du ikke har mulighed for at transportere bilen til os.

Udbetaling af skrotpræmie

Det er den sidste registrerede ejer af bilen som får 2.200 kr. udbetalt i skrotpræmie af staten, direkte til sin nemkonto.

 

Læs mere her om hvordan du får udbetalt din skrotpræmie

Skrotning af biler

Den 1. juli 2000 kom der ny lovgivning, hvor der blev stillet en række nye krav til bl.a. autoophuggere. Det gælder særlige krav om miljøcertificering efter internationale standarder.

 

Loven stiller i §4 et ubetinget krav om, at disse biler afleveres til en godkendt ophugger, som til gengæld skal håndtere bilens væsker (benzin, olie m.v.) og andre miljøfarlige komponenter (batterier, sprængladninger i airbags o.s.v.) efter nærmere regler.

 

Ved at aflevere bilen til skrot hos os gør du noget godt for miljøet og du får udbetalt en skrotpræmie. 

  • Du udfylder den digitale ansøgning på borger.dk
  • Nummerpladerne afmeldes - dette gør vi
  • Skrotpræmien kommer direkte ind på din konto

Erfaren autoophugger

Bolbro Autogenbrug har siden 1988 udført autoophug og skrotning af biler. Vores store erfaring i autobranchen betyder, at du altid er garanteret professionel service og ærligt kvalitetsarbejde, når du vælger os til at stå for skrotningen af din bil.

Miljøcertificeret skrotning

Hos Bolbro Autogenbrug står vi for ansvarlig og miljørigtig autoophug og metalgenvinding, og vi håndterer skrotbiler med størst muligt miljøhensyn. Derfor er vi ISO certificeret ved Bureau Veritas og vil gennem en ISO 14001-certificering overholde lovgivningens krav om korrekt miljøbehandling af biler.